Channel Media Company helpt traditionele retailers om online te concurreren met centraal beheerde, integrale oplossingen.


Channel Media Company verbindt waardeketens online, om zo lokale retailers door middel van een eigen, gevulde en volledig onderhouden online identiteit zorgeloos te laten ondernemen. Met het creëren en optimaal voeden van de relatie tussen de lokale retailer en zijn klanten als uitgangspunt worden unieke marketingkansen en omzetverhoging gerealiseerd voor zowel de retailer, de centrale organisatie als de leveranciers. Onze producten vormen combinaties van drie hoofdcomponenten, die hieronder zijn samengevat.

Laatste nieuws

18/02/2014 | NIEUW: CMC Engage likes Facebook! »
De krachtige oplossing van Channel Media Company om uw retailers te ondersteunen in het online optimaal bedienen en verbinden van hun klanten, CMC Engage, is nog beter geworden. Retailers konden al eenvoudig uw volledige productinformatie toevoegen aan hun eigen website. Maar nu kunnen zij uw productcatalogus met één druk op de knop ook integreren op hun eigen Facebook-pagina om zo te profiteren van de kracht van social media!


MEDIA

Channel Media Company beschikt over brede kennis over het ontwikkelen, creëren en ontwerpen van online marketing en media-uitingen (bijvoorbeeld voor leveranciers) voor publicatie op het lokale retailer-niveau.

CONSULTANCY

Ons team biedt mogelijkheden voor training en advies om bij te dragen aan de kennis in organisaties, bijvoorbeeld op het gebied van het toevoegen van online componenten aan traditionele bedrijven.

TECHNOLOGY

Channel Media Company beschikt over de online infrastructuur om alle multi-channel activiteiten centraal te regisseren en te meten, zonder lokaal ondernemerschap te beperken.