Join our team!

WAT DOEN WIJ?

Er wordt veel gesproken over Omni-Channel voor retailers: Channel Media Company vult het in! Channel Media Company beschikt over een uniek softwareplatform dat de keten van producent tot retailer koppelt. Informatie stroomt vrij maar gecontroleerd door ons systeem. We zorgen zo dat een traditionele retailer op een efficiënte manier online kan concurreren met e-tailers.

WIE ZIJN WIJ?

Channel Media Company werkt met een dynamisch team van resultaatgerichte en enthousiaste mensen. Ons team vormt de spin in het web in de samenwerking met klanten en technische en commerciële partners. Channel Media Company bevindt zich in een uitdagende en interessante groeifase, waardoor de sfeer positief en hecht is. We streven naar een omgeving die maximaal bijdraagt aan het succes van onze klanten en tegelijk kansen biedt voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

WIE ZOEKEN WIJ?

De collega die wij zoeken werkt projectmatig mee aan het uitbouwen van ons technologie platform, maar vindt het ook geen probleem om mee te helpen om onze klanten te ondersteunen indien dit nodig is. Je houdt van afwisseling en je vindt het leuk om je kennis breed in te zetten.

FUNCTIEBESCHRIJVING

Je wordt (mede)verantwoordelijk voor het in teamverband ontwerpen, bouwen, testen, implementeren en onderhouden van een web applicatie voor de ondersteuning van onze klanten.

PERSOONLIJKE EN PROFESSIONELE VAARDIGHEDEN

 • Goede kennis van PHP 7, Symfony 3 en web applicatie development
 • Zelfstandige werker, met ervaring van verschillende werkwijzen/technologieën
 • Je hebt de ambitie om beter te worden in je vak, en houdt ervan om je vaardigheden uit te breiden.
 • Je bezit analytische en probleemoplossende vaardigheden
 • Je kan goed werken in teamverband
 • Je hebt gegronde ervaring in het implementeren van PHP/Symfony applicaties, en interesse en kennis van best practices in applicatie ontwikkeling

VEREISTE KENNIS – ERVARING

 • Je hebt een HBO werk-/denkniveau;
 • Je hebt enkele jaren ervaring met PHP, Symfony en web applicatie development.
 • Je bent beschikbaar om 32/40 uur te werken op ons kantoor in Rotterdam.
 • ARBEIDSVOORWAARDEN

  Natuurlijk betaalt CMC een salaris, natuurlijk heb je vakantiedagen, maar vooral heb je de mogelijkheid om te groeien, te creëren en de ruimte om uitdagingen aan te gaan. Je krijg je eigen werkplek in ons kantoor in Rotterdam. Daar ga je samen met ons kleine maar gezellige team bouwen aan een mooi platform.

PROCEDURE

Heb je belangstelling voor deze functie, stuur dan een sollicitatie mail met CV naar info@channelmediacompany.com dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

About

Channel Media Company is passionate about Retail. With over 15 years of retail and online experience, we’re the leading partner in adding online business to traditional retail value chains with care-free, full service Click & Bricks solutions which allow the Retailer to compete online.

Social Links

Channel Media Company

Westplein 6
3016BM Rotterdam
The Netherlands
Tel: +31 (0)10 7420 830
Fax: +31 (0)10 7420 835